The Intelligible Earl

Funky Nassau

Elektronisk cigarett

Det är väldigt viktigt att vi försöker att ta hand om vår hälsa och se till att vi kan må så bra som möjligt för det är ett ansvar som vi har att försöka göra det som går att göra för att vi ska må så bra som möjligt. Sen så finns det andra faktorer som vi inte kan styra över men det är värt att göra det som man kan göra så att man kan må så bra som möjligt.
Ja det är verkligen bra när man kan göra saker som gör att man mår bättre. Och det finns många saker som påverkar oss och som gör att vi tycker att något känns bättre.

Ta hand och gör det man kan 

Ja det kan vara att sluta röka om det är något som man skulle göra man kanske kan börja med en e-cigg först för att sen kunna sluta helt och bli av med den ovanan. För det är något som verkligen skadar vår hälsa och andras. Ja det är bra att ta tag i det och sluta med det.
Ja det finns många saker som man kan göra för att man ska bli bättre och för att man ska kunna må så bra som möjligt. Bra när man kan göra sånt som man mår bra av som att träna och att sova ordentligt det är också saker som är väldigt viktigt för att man ska må bra och att man kan få en bra och hälsosam vardag och på så sätt kunna må bättre och kunna hålla sin hälsa lite bättre än om man inte skulle göra det. Ja det är värt att ta hand om sig och se till att man kan må så bra som man möjligtvis kan. Ja det är bra och något som är till nytta för en.